Cecilia Ehrling Danermark

Grillkväll hos Steffo

I förrgår strax efter lunch åkte jag och Freddan ut för att hänga med Steffo.

Jag har tränat en hel del golf på sistone och lite då och då har jag skickat rapporter till Steffo om hur bra det går. Nu var det upp till bevis. Laddad till tänderna satte vi oss i golfbilen och åkte till rangen.

Fy vad dåligt det gick. Total flopp! Allt var som bortblåst. Trots Steffos analyser och stränga instruktioner gick det apkasst. På gränsen till pinsamt med tanke på att jag hade håsat upp hur bra jag blivit. Haha!

På vägen tillbaka stannade vi till hos Steffos granne, Patrik Isaksson och hans sambo Marlene Hedblom som är golfproffs. Efter ett par snabba tips och instruktioner från henne gav vi oss ut på korthålsbanan där jag faktiskt lyckades vinna två hål över både Steffo och Freddan. Visserligen fick jag två slag försprång på varje hål men ändå. 🙂

Efter det vankades det invigning av Steffos nya grill och rök.

Det bjöds på allt i från olika fiskar, korvar och köttbitar.

Inte så mycket mat på grillen i bilden ovan men det var ”testmaten”. Steffo ville ju inte bjuda på skit så han var tvungen att testgrilla/röka lite grejer först. Kan säga att även det smakade supergott. Eftersom det blev sent valde vi att sova över i ett av deras gästrum. Det var en supertrevlig eftermiddag och kväll. Steffo och hans fru Carro är alltid så himla mysiga, trevliga och gästvänliga.

Igår blev det en väldigt lugn dag och just nu försöker jag vaknat till liv med en stilla frukost i solen.

Snart väntar mer golfträning innan vi ska bege oss till Tony Irving på kalas eftersom han fyllt 50 år i veckan.

Stor kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.