Cecilia Ehrling Danermark

Träning varje dag!

Under sommaren är det lätt att det blir mycket mat och alkohol. Det är okej bara du rör på dig.

Jag och Fredrik har känt under längre tid att vi slarvat med träningen pga mycket jobb. Så nu har vi bestämt att någon form av fysisk aktivitet varje dag under sommaren och semestern. Igår var det golf på schemat, då jag hade min andra golflektion. Nu börjar det lossna lite för mig vilket är kul.IMG_1869IMG_1870

Imorse var det löpning i Hagaparken innan frukost. En av mina favoriter! Jag har glömt att berätta för er att jag har anmält mig och Fredrik till Midnattsloppet i Stockholm i augusti. Ett sätt att motivera träningen och ha ett mål att träna mot.IMG_1871

Resten av dagen blir lugn. Fredrik är på jobbet och jag tänkte fortsätta läsa min bok som jag påbörjat.

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.