Cecilia Ehrling Danermark

Min födelsedag

Idag fyller jag år, hela 32, men eftersom jag reser bort på jobb idag så blir det inte mycket till firande. Freddan studsade visserligen upp och lagade mig en smarrig frukost men annars blir det till att fixa och dona innan det bär av. Kommer vara på vift i ca 1,5 vecka. Jag blev dock firad alldeles lagom mycket igår.

Lite trött efter fredagens fest gick vi upp ganska tidigt och begav oss iväg till, för mig, okänd destination. Det visade sig att Freddan och Steffo hade pratat ihop sig om att överraska mig och vi hamnade hemma hos Steffo i hans sommarbostad. Där bjöds det på mysig frukost i solen på deras altan. Sen var det dags för en golflektion med Steffo. Den här gången var det ombytta roller, nu var det hans tur att lära mig. IMG_1356IMG_6968Jag har precis börjat spela golf och är i ärlighetens namn skitdålig men efter par tips som bland annat innehöll ord och uttryck som ”swosh”, ”Men vad fan då!” och ”Tänk vals, 1-2-3” började det äntligen lossna. Efter ett ”några hinkar på rangen” (jag börjar lära mig tugget i alla fall) var det dags för puttning. Jag började med att sänka en putt på ca 5 meter på första försöket. Freddans och Steffos min var obetalbar. 🙂IMG_6972

Passande till detta hade Freddan även köpt mig ett helt gäng privatlektioner så framåt sensommaren räknar jag med att jag spelar på LPGA. Haha!

Utöver det fick jag även en resa till ett av Freddans familjs hus i södra Italien. Har bara sett det på bild ännu men det ser helt magiskt ut så det ser jag verkligen fram emot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.