Cecilia Ehrling Danermark

Röda hängslen och badminton

Morgonen efter Let’s Dance drog jag, Freddan och min bror till mina föräldrars sommarställe utanför Gävle. Lördagen bjöd på en riktigt härlig sommardag med massor med utomhusaktiviteter. Vi började med att åka till Gävle Golfklubb för att träna lite på driving rangen. Helt galet vad dålig jag är men jag har gett mig tusan på att lära mig. Freddan la ut ett litet filmklipp på hans Instagram (fdanermar på Insta) för den som vill beskåda eländet. Haha!
Efter golfen väntade ett besök till badplatsen, skönt häng med rosé, grillning och efter ett tag så plockade pappa fram hans gamla badmintonset från typ 60-talet. img_1188.jpgDet förvandlades givetvis snabbt till en familjeturnéring som inte helt oväntat togs hem av Freddan. Han tillhör den där sorten som har lätt för sig när det kommer till det mesta, framför allt inom sport. Kvällens behållning var helt klart pappa.


Det var en skön syn att se gubben fara fram och tillbaka i kostymbrallor, vit skjorta och röda hängslen och samtidigt se ut att tro att han var badmintonens svar på Björn Borg. Skrattade så jag höll på att dö. ☺

 

Söndag morgon blev det frukostkaffe i solen och Freddan ville absolut inte vara med på bild, men han fick bli med ändå. Lovar att han faktiskt var betydligt gladare och mer social än vad det ser ut som. 
Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Johansson ( FD Lindström )

    Kul att se din pappa springa omkring. Hoppas att allt är bra med er alla. Kram