Cecilia Ehrling Danermark

Ändrade planer

Igår var planen att jag och Fredrik skulle åka och hälsa på Camilla Läckberg och Simon för att se deras lilla Polly men planen ändrades då jag inte kände mig 100 så vi stannade hemma och tog det lugnt. Både jag och Fredrik älskar fart och fläkt men ibland behöver man bara få vara hemma och ta det lugnt och ladda batterierna.

Just nu längtar jag till sommaren då vi ska vara lediga tillsammans några veckor. IMG_9319Sommaren är i det stora hela redan planerad. Vi kommer  att åka till Fredriks sommarhus på Västkusten och sen direkt därifrån till hans hus i södra Italien. Har inte varit på nått av ställena än men båda ser magiska ut. Vi kommer också åka till mina föräldrar och deras sommarställe på landet utanför Gävle.

Längtar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.