Cecilia Ehrling Danermark

Vi gör det igen!

Vi har nu bestämt oss att köra Mood Booster Day igen eftersom förra gången blev en riktig succé. Datumet för denna dag är 11 juni och vi kommer att hålla till på GIH i Stockholm nära Stadion.  Vi lovar en träningsdag full med dans, svett och glädje.

Denna gång har vi även fått med oss en ny stjärna Maria Bild. Hon kommer att hålla i ett yogapass under dagen. I_0291615 (1)Jag kommer självklart att vara med och köra tre dansklasser. Vi har även fått med oss Jonas Gustafsson även denna gång som kör en föreläsning och ett fyspass. FullSizeRender-11

Är ni sugna på att vara med på en heldag full med härlig energi. Gå in och kika här.

Hoppas jag ser er där!

Kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.