Cecilia Ehrling Danermark

Egen träning

Nu när min vardag är lite lugnare är det dags att ta tag i min egen träning. Under Let´s Dance blir det så klart mycket träning men då är det fokus på någon annan. Under 10 års tid har jag alltid älskat att springa både ute och på löpband. Ska jag vara helt ärlig så har jag nog inte sprungit på ett halv år så nu är det dags men först måste jag köpa nya skor.    
 Ett vanligt fel är att man ofta kör på lite för hårt som t ex att man tränar för ofta och sedan tappar man suget för att man ställer orimliga krav på sig själv eller att man skadar sig. Det man måste tänka på är att vänja kroppen vid träningen så att man inte bryter ner den och blir sjuk. Därför blir det ett lagom lugnt pass i veckan för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.