Cecilia Ehrling Danermark

Diet! 

En vanlig fråga som jag ofta får är om jag går på någon speciell diet. Svaret är nej! Jag äter allt och utesluter inget. När jag var 14 år fick jag anorexia och var väldigt sjuk. Har man en gång varit sjuk i anorexia finns det alltid kvar spår av sjukdomen. Under många år har jag bantat och gått upp och ner i vikt. Det jobbet som man har gör det inte heller lättare. Jag har provat alla typer av dieter som LCHF och lågkalori men det jag kommit fram till är att äta allt och lagom. Sedan jag träffade Fredrik så har jag fått mycket bättre rutin och inställning till mat.  
Jag äter alla måltider och alltid efter klockan. Genom detta har jag ändå gått ner i vikt utan att tänka på det. Jag är nöjd och stolt över min kropp idag och jag tycker att alla kvinnor ska vara det. Allt handlar om balans och välmående i livet. 
Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Du är min förebild tack för att du skrev detta inlägget. Betydde mycket att veta att du kämpat emot ätstörningar och vunnit över den. Jag kämpar med gamla ätstörningstankar och tycker det är jobbigt när det är en sådan jobbig hets kring mat och träning. Det räcker med att ta med en matlåda på jobbet så får man en kommentar att ”Jaså du äter vit pasta”. Är såååå trött på sånt tjafs! Eller att meningen med att träna är att gå ner i vikt istället för att må bra.
    Stor kram till dig Cissi och än en gång tack!!!