Cecilia Ehrling Danermark

Hejdå Let’s Dance!

Då var det över för den här gången. Tack till alla ni som röstat och tack för alla fantastiskt fina ord och kommentarer jag fått. Det har värmt nått enormt.12900230_10153935391376327_1718665068_nDet blev bara tre program vilket är mitt sämsta år hittills. Jag tänker dock inte gnälla över det, har ju varit väldigt bortskämd tidigare år med både folkkära och väldigt talangfulla danspartners. Inget ont om Johan, absolut inte. Vi gjorde verkligen allt vi kunde och har skrattat mycket tillsammans.

Ett tag, faktiskt redan innan vi drog igång den här säsongen, funderade jag lite om det här kanske skulle bli mitt sista år men nej, så här kan man ju inte sluta. Minst ett år till får det nog bli…tror jag.

Jag tänker inte sitta här och tjura över att det redan är slut. För helt slut är det inte än. Jag kommer vara med i alla öppningsnummer så den fantastiska stämningen i gänget kommer jag fortfarande få ta del av.12674161_10153935384211327_1531426532_n

Jag väljer att fokusera på alla bra saker. Helt plötsligt får jag t.ex. en hel dag i veckan att spendera tillsammans med Freddan. Det känns som en evighet sen som vi hade en dag där vare sig han eller jag var tvungen att planera i förväg. Både han och jag har haft ganska fulla kalendrar sista tiden.

Tänkte att jag skulle beskriva hur en normal vecka ser ut för mig när Let’s Dance är i full gång men insåg när jag började skriva att det skulle bli en halv roman och jag tror inte ni orkar läsa det.

Kort sagt tar bara Let’s Dance upp emot 60 timmar i veckan när jag summerar allt. Det här är givetvis upp till var och en bland deltagarna att planera sin egen tid med jag tillhör sorten som verkligen går in för det jag tar mig. Jag kanske är lite extrem jämfört med en del andra.
Utöver det har jag även en del andra åtaganden som t.ex. giget med Tony på båten varje ons-tors, jag har undervisning varje söndag, jobbar på en bok, det är även en del administration eftersom att jag är egenföretagare, mm. Lägger man ihop allt så börjar jag nog närma mig 80 timmar i veckan. Helt enkelt ohållbart i längden men funkar under en kortare period. Så ja, det var med blandade känslor jag lämnade efterfesten i fredags.12919193_10153935384286327_1935633071_n

Än en gång, stort tack till alla er som röstat och kommit med helt underbara kommentarer!

PUSS & KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.