Cecilia Ehrling Danermark

På hemligt uppdrag!

Idag är en spännande dag. Jag ska nämligen iväg på hemligheter. Något som hela Sverige kommer få ta del av. Önskar att jag kunde berätta mer men det kan jag inte…än. IMG_9549

Annars väntar en väldigt lugn helg. Det är den första helgen sen i september som vi inte har nått inbokat. Ska bli så skönt att bara få gå hemma och skrota för oss själva för en gångs skull. Inte för att helgerna annars har varit tråkiga, tvärtom så har det varit jättekul men ibland måste man få vara hemma och ladda batterierna. Eller hur?

Hoppas ni alla får en supertrevligt helg. KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej finaste!
    Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
    Tusen kramar <3