Cecilia Ehrling Danermark

Frukost och LPG

Igår startade jag dagen med frukost tillsammans med bästa tjejgänget på mitt favoritställe, Nybrogatan 38. Vi frossade i nybakta scones, färskpressade juicer, kaffe och massor av frukt. Kanske inte den nyttigaste frukosten men gott var det. Självklart hade vi massor att skvallra om eftersom vi inte setts på en månad.

IMG_0132

Direkt efter frukosten hade jag en LPG-massage hos min massör inbokad. Det är en sorts bindvävsmassage där man under behandlingen har en tunn kroppsstrumpa på sig. Man ser inte klok ut men skönt är det. Man kör med en maskin över kroppen, precis som en dammsugare. Väldigt avkopplande och absolut nått jag kan rekommendera att testa.

IMG_0031

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.