Cecilia Ehrling Danermark

Halsont och filmpremiär

Jag hade tänkt starta gårdagen med ett rejält träningspass men när klockan ringde vaknade jag med halsont. Det blev med andra ord till att stanna hemma för att ägna mig åt planeringsjobb som följdes upp av en lång och väldigt trevlig lunch med en av mina närmsta vänner och hennes lille 5-månaders Elton.IMG_0118

På kvällen var vi bjudna på förhandsvisning av filmen The 5th Wave och vi tog med oss Freddans bror med sambo. I ärlighetens namn hade vi inga större förväntningar på filmen och ja, jag ska säga det så snällt jag kan… Jag har sett bättre filmer. Som tur var vägde middagen innan på Miss Voon upp för filmen. Har ni inte varit där och testat deras hummertacos så har ni missat nått.IMG_0125

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin

    Hej, såå roligt att du börjat blogga på Loppi! Hoppas vi ses på kontoret någon gång framöver. Kram Filippa