Cecilia Ehrling Danermark

Hipp hipp hurra för bästa Steffo!

I lördags hade min ”extrapappa”, danspartner och vapendragare 60 årsfest. Steffo60Och vilken fest! Ca 200 gäster fick hela Operakällaren att gunga. Gissar att jag inte behöver säga att när Steffo bjuder på fest så hålls det inte igen på nått. Åttarättersmiddag tillagad av stjärnkocken Stefano Catenacci i kombination med fantastiska viner, champagner…IMG_0083

 

…och cigarrer.cigarr

Steffo själv var i sitt esse och trivdes som fisken i vattnet då han fick leva ut sin Rock’n Roll-dröm. Med gitarren i högsta hugg rev han av låtar tillsammans med andra gäster. Här relalalaxade han med Just D.JusD

Carro (Steffos fru) hade ansvarat för bordsplaceringen och givetvis hade hon sett till att blanda ordentligt och delat på alla par. Med andra ord, Freddan var inte min bordsherre. Han satt några bord ifrån mitt och skålade ihop med bl.a. Tilde De Paula, Andreas Johnsson och Ernst Billgren så det gick ingen nöd på honom. Själv hade jag äran att bli tenniskungen Jonas Björkmans bordsdam. Vi känner varandra lite sen tidigare då han var med i Let’s Dance och som vanligt var han hur trevlig som helst.

Jag och Steffo stod för en liten dansuppvisning följt av att vi fick upp hela gänget på en discolektion.

Dansskola

Andra gäster som t.ex. artisten Patrik Isaksson och dryckesexperten Bengt Frithiofsson ville också fira födelsedagsbarnet genom att bjuda på bejublade framträdanden. Niklas och Jenny Strömstedt ville givetvis inte vara sämre och framförde en egenskriven hyllning till Steffo, ackompanjerade av Andreas Johnson på ”ägg”.Jenny

Det var klackarna i taget långt in på småtimmarna och vi var hemma först framåt morgonkvisten. Det var helt enkelt årets fest.

Tack Steffo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.