Carros kök

Semesterslut, födelsedag och allmän röra

Japp, det är väl ungefär så vi kan sammanfatta de här 5 veckorna som gått…

Flytt. Att ha det i början eller i slutet av en semester är väl ungefär som pest eller kolera! Alltså dömt att misslyckas från början. 😉 Vår vision, planering och framförhållning var god, men som vanligt (när man är beroende av hantverkare…!) går det ändå på röven! (Helst sagt på redigt bred skånska!)

Vi hade beställt ett skapligt paket med behovsgrejer från Elgiganten: tvättmaskin, torktumlare, kombinerad kyl/frys och det absolut viktigaste (eftersom det helt och hållet saknades i huset vi flyttat in i), en luftvärmepump som även fungerar som ac inklusive installation.

Installationen skulle ägt rum v 27, men installatören som kom hade såklart (!) inte alla grejer med sig. ”Ring mig så hittar vi en ny tid nästa vecka!”. Jo tjena! Vi fick en ny tid v 28, åkte hem från campingturen för att inte missa installationen. Den ställde han in pga sjukdom, och därefter semester…!

Tack som tusan! Det som skulle gått smidigt var inte smidigt alls! Så Tomas ringde bokningscentralen för att få ny tid denna veckan, på torsdag. Tror ni installatören redan hört av sig om att han inte kan?! Utan vill komma förra lördagen!! När vi skulle fira Tomas, som fyllde 40 år på söndagen.

Ilskan och frustrationen ni vet..! Av det slaget som inte riktigt lägger sig..

Annars då? Semester och så? Jodå, vi hade urmysiga dagar på Skanzö camping. Simträning, bad, urgod grillmiddagar med kött och tillbehör från Åsby kött och vilt och goda vänner som joinade oss över helgen.

Utflykt till Åsby hem och trädgård där jag fyndade en mjuk och skön klänning från ett (för mig) nytt svenskt märke, nämligen S&S (Simple and Sucessful).

En enkel långklänning, i mjukaste bomull, jag har praktiskt taget levt i den, hemma, sedan den inhandlades!

Efter Skanzö åkte vi hem, i tron att ac:n skulle installeras. Lo hade dessutom feber under ett par dagar (och vi passade på att tömma ytterligare några flyttlådor).

Fortsättning följer…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.