Sega ben – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

Sega ben

Dubbelpass igår var kanske inte bästa uppladdningen för ett backintervallpass idag. Men vad ska man göra? Imorgon går tåget till snöstormen (jo, så ser det dessvärre ut) så det var bara att ge sig ut. Den lätt överansträngda rumpan blev än mer överansträngd och den vakna pyttebrorsan tyckte det var märkligt och ganska obehagligt att vi sprang fram och tillbaka och bort från honom där han satt och övervakade det hela. Så två vändor fick jag ta med vagn. Det gjorde inte rumpan mindre överansträngd.

Men nu är det gjort. 17 vändor uppför en seg backe. Och väskorna står packade i hallen. Nu kan jag slappa på tåget.

backintervaller

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.