Dubbelpass igen – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

Dubbelpass igen

Det har blivit fem träningspass och en låååång promenad det här veckan. Det är egentligen lite för mycket, men med den här himla Röhnisch Running School som jag nu fått in i mitt huvud att jag ska klara av, så blir det lite mycket om jag vill hinna med lite andra pass också. Och det vill jag ju, man kan ju inte bara springa.

Idag blev det en rätt seg löptur och ett Shape-pass på SATS. Imorgon hoppas jag att vår lilla mammagrupp känner sig redo för lite backintervaller. För sedan blir det skidåkning resten av veckan. Fast mest tågåkning, om man ska vara ärlig. Vi ska med jobbet åka nästan ända till Riksgränsen för att vara där en hel dag och två halvdagar (ankomst- och avresedagarna). Det blir minst lika mycket tid på tåg som på plats, om jag har räknat rätt, men jag anar att resan är halva målet.

Hur som helst blir det inga fler träningspass förrän tidigast söndag. Så jag får hålla en intervalltumme i natt för att andra halvan av mammagruppen har hämtat sig från sitt milpass.

I övrigt har jag ägnat kvällen åt att reta mig på ett fantastiskt otrevligt sms jag fick från en kollega. Det är en character flaw jag har, att inte kunna släppa saker. Så nu ska jag gå och lägga mig och älta detta sms, som jag i alla fall avstod att svara lika otrevligt på, lite till.
Gonatt.

 

 

20140330-230440.jpg

 

Bättre att älta: Dagens snyggaste frisyr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.