En rekordpromenad – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

En rekordpromenad

Äääääntligen känns det som jag fick lite betalt för ett års slit. Ordet föräldra”ledig” har varit ett sådant hån i min hårt inrutade hämta-lämna-jobba-mata-bära-tvätta-hämta-jobba-lämna-handla-laga mat-dammsuga-hämta-lämna-cirkus. Men, till slut, idag, kände jag mig till slut ledig.
Nyckeln var att jag, bebis och vädret plötsligt ville samma sak.
Rulla vagn.
Hela dagen var vi ute, med avbrott för ett litet bebislunchstopp på jobbet (jag skulle hämta lite grejer där också, jag gick inte en mil enkel väg bara för att det inte fanns något annat ställe barnet kunde äta lunch på) och nu är fötterna ömma och huvudet har lite vätskebrist.
Men det var häääärligt.
Lite värvet-podd i öronen (avsnittet med Fredrik Lindström, måste vara ett av de bättre), en termos med te och en frukostmacka på en bänk vid vattnet och sedan gå, gå och gå. Lite lunch i solen, en chokladbit som extra bränsle och sedan gå, gå och gå.

Sedan skulle det föstås hämtas lite barn, men när det är sol och man kan muta med glass är det ju ingen sak. Inte ens det faktum att mannen lyckades missa planet hem från Göteborg kändes som ett problem, det var som om alla var på gott humör av solen och vi hade det riktigt fredagsmysigt på egen hand.

Två mils promenad blev det. Måste nästan räknas som ett träningspass va?
Imorgon ska vi såga ner träd. Tjiho.

sol

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.