Röhnisch Running School del 1 – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

Röhnisch Running School del 1

Den som för fem år sedan hade påstått att jag skulle stå en onsdagkväll och koncentrerat och med ett leende på läpparna köra intervaller på ett löpband på gymmet hade nog skickats på någon slags hjärnröntgen. Då trodde jag att det var precis den typ av träning som jag skulle hata.
Men det gjorde jag inte.
Det var skitroligt.
Dessutom känner man sig lite kickassbra när man vågar ta sig ur komfortzonen, och märker att man klarar av det.

Första passet på sexveckorprogrammet Röhnisch Running School är alltså avklarat. Det var kul, det kändes precis lagom skitjobbigt och det är härligt att någon annan bestämmer hur man ska träna.
Jag lovar, jag fattar nog många beslut på en dag ändå (mamma, får jag jordnötter? mamma, får jag gå till E? mamma, får jag hälla vatten i soppan? mamma, får jag en morot till? mamma? mamma? mamma?) så just det här lämnar jag gärna över till någon annan.
Som att ha en PT. Fast gratis.

Skärmavbild 2014-03-26 kl. 22.04.08

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.