Camp Cajsa

Alla dessa valmöjligheter

Vår pyttelilla mammagrupp (som består av mig och min gamla gymnasiekompis och våra jämngamla pyttosar) hade stort huvudbry inför dagens schemalagda träff. Hur skulle vi träna på bästa sätt med hänsyn till de förkylningssymptom som snurrat bland alla fyra av gruppens medlemmar?

Till slut lyckades vi göra ett val, och valde SÅ rätt. En låååång långpromenad med backe upp och backe ner och några stopp på utegym (kul grej) i vårsolens glans. Bebisarna sov och vi svettades. Se-weeet.
Ännu sweetare när vi kom in, duschade av oss lite, tittade ut och insåg att det plötsligt spöregnade.
En bra dag, helt enkelt (att sedan dottern halkade runt i regnet med bara jeans och gympaskor väljer jag att glömma snabbt).

blogger-image-72526948

Tack för bildlånet Fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.