Sportlov plan B – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

Sportlov plan B

Kungsberget är inte Åre. Sannerligen inte. Men det var ändå ett klokt beslut att åka hit. Två och en halv timme i bilen räckte alldeles utmärkt, tack så mycket. Och barnen har roligt, och är såååå duktiga. Lilla K svänger och bromsar och ramlar och tjoar och är så glad över allt han plötsligt kan. Och Miss T kör parallellsvängar och carvar till och med ibland.

Visst längtar vi efter vackra fjäll och ännu roligare åkning men vi har en älskad liten pyttebror som inte riktigt går att ha med på sådana äventyr än. Så vi gillar läget och trängs i vår pyttelilla hyrlägenhet. Men har det på det stora hela rätt bra.

Recension av själva Kungsberget kommer så småningom.

20140223-225114.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.