Nu börjar det! – Camp Cajsa
Cajsa

Camp Cajsa

Nu börjar det!

Jag ser väldigt lite på TV. Med ett undantag vart fjärde år. Då öppnar jag för regelrätt missbruk. Och nu börjar det, Vinter-OS. Nu bänkar jag mig i soffan och kliver inte upp på två veckor.
Nä.
Så är det förstås inte. Jag har tre barn som inte på något sätt respekterar sin mors sjukliga intresse för vintersport i allmänhet och skidåkning i synnerhet. Men TV:n lär stå på ohälsosamt mycket.

Det värsta med OS är ju ändå att man inser att det REDAN har gått fyra år. Alltså, det var väl typ i förrgår jag stod och rullade vagn i vardagsrummet med liten sjuk K och såg Andre Myhrer ta ett brons i slalom, mitt i natten. Men, nej, det var visst rätt precis fyra år sedan (man kan ju tycka att barnet i fråga, som numera är en meter långt, och sannerligen inte rullas på nätterna längre, kunde ha gett mig en hint om att det var ett tag sedan det hela utspelade sig, men det krävdes visst ett mångmiljardevent för att få mig att begripa det).

Nåja. Nu kör vi, som det heter. Slopestyle på schemat. Om jag begriper vad jag tittar på? Nä, inte ett smack. Men det ser kul ut.

Skärmavbild 2014-02-06 kl. 10.52.56

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Cajsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.