Camp Cajsa

Det går så snabbt

När man sliter i barnbacken för att få de små att göra glasstruten för 154:e gången och det känns som man alltid kommer att stå där och harva går det inte att föreställa sig att plötsligt, när man minst anar det, drar de iväg med en kompis, vinkar hejdå, får på sig skidorna själva, åker lift själva och äter våffla på 34 sekunder för att hinna ut i backen igen. Och när man protesterar med ett vagt ”men vi har ju inte ätit klart” får man ett ”nej, det behövs inte, vi åker själva” tillbaka.

Då känns de där 154 glasstrutarna (skidskolelingo för att plogs, reds anm) så väldigt värt det. Väldigt.

I morgon är det rise and shine i ottan för att börja dagen med lite morgonmanchester. Inte jag, dock. Jag ger min man den upplevelsen i present. Det är fantastiskt. Själv ska jag väl gegga i bebisen lite gröt och bråka lite med hans storebror som inte vill klä på sig. Glamour i lyxförpackning.

manchester_620

 

 

manchester

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.