bullermamman

Bullermamman

Annons

Bästa babyvakten!

Tidigare har vi haft en ”vanlig”, klassisk babyvakt, modell Klumpeduns med massa sladdar och allt därtill. Den har onekligen funkat väldigt bra, men det är ett sådant projekt att få med sig den mellan mig & Charlies pappa eller när man ska sova någon annanstans. 

Men nu jäklar, nu har vi hittat Nabby! Förmodligen världens minsta babyvakt som man kopplar upp mot en app i telefonen (I know, det är verkligen modernt!) och sedan hör barnet via telefonen! Inga sladdar, inget meck, det enda som behövs är en telefon och denna lilla manick. Toppen för oss som är ute och far en hel del!

  

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

  1. Josefin

    Vilken smart liten pryl, hade jag sett denna för 2år sedan när dottern kom hade jag köpt den direkt. Nu är hon två år så vet inte om vi skulle ha nytta av den! 🙁

  2. erica

    Hej Elina! Jag kommer ihåg att du köpte en filt till Charlie när han var liten där du kunde bestämma vad som skulle vara på… var är den ifrån? Vi ska döpa vår son snart och vill ge honom nått personligt. Har googlat som en tok!

Se fler...

Skal från Caseapp

Har äntligen fått hem mitt nya – stöttåliga! – skal från Caseapp

Det är andra gången jag gör en beställning härifrån, och jag har varit lika nöjd båda gångerna! Rekomenderas varmt!

  

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Snart så….

Har stora problem med det här att sitta och suga på hemligheter, iallafall när det gäller hemligheter man bara väntar på att få berätta!

Men hang in there! Nu är det attans inte lång tid kvar innan jag kan berätta.

Sålänge och tillsvidare, glöm mig ej på instagram som @elinasofiej 

  

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Lätt ”mål” i solen

När solen gassar på som den gjort senaste dagarna är det ju inte så att det lockar med köttbullar & stuvade makaroner direkt. Varm mat i denna hetta känns över lag rätt otrevligt, och då är ju dessa proteinbars helt toppen att ta till som en lätt lunch/mellis!

 Att de smakar som en ren & skär chokladkaka från godishyllan trots att den är full av protein & nyttigheter gör ju inte saken sämre. 

  

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Zara for president

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera