blivandefru

Blivande Fru

Annons

TILLBAKA PÅ MIN ANDRA BLOGG

WWW.BELOVEDFAMILY.BLOGG.SE 

Där finns all uppdatering om barnmässan och annat. Puss <3

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

BARNMÄSSAN

Idag bär det av mot karlstad för ett par dagar på hotell och besök av barnmäsan! Det ska bli så kul och givetvis kommer jag att uppdateras massor på instagram : blivandefru kram

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Mardrömmar

För tredje gången drömmer jag mardrömmar om bröllopet! Att jag glömt allt, att klänningen inte passade och såg för jävlig ut (den levererades strax innan vigseln) att saker fattades, blommorna i rätt färg hade inte dykt upp till borden så idag är det jag som ska sätta mig ned och skriva en to do lista om exakt vad som ska göras sista veckan.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Presenter till svärföräldrarna

Funderar på att ge min svärmor ett sådant här armband eller liknande med samma text på vår bröllopsdag. Även svärfar ska få något fint men det är svårare att bestämma vad. Har ni några bra tips? Han älskar bilar om det hjälper något.

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Vårt lilla mirakel!

Igår var vi på ultraljud, eller vul på gyn och fick se vår lilla mirakel som är beräknad den 29 september ♡ Jag som tidigare haft svårt att förstå att det faktiskt växer en liten bebis där inne blev otroligt rörd och glad. Plötsligt blev det verklighet och jag längtar tills vi får se honom/henne igen om ett par veckor när vi ska på KUB. Är i vecka 11 idag (10+3) så det är inte långt kvar.

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...