Om oss helt enkelt

Det är underbart att se att när det krisar som nu med alla flyktingar som behöver hjälp att vi i Sverige på några få dagar skramlar ihop miljon belopp för att hjälpa till. Vad jag blir ledsen över är att vi inte kan göra samma sak för alla här i Sverige som bor ute på våra gator. Härbergen runt om i landet kämpar för att kunna ha öppet och har på tok för några platser. Nu är nätterna kalla så kolla runt där du bor, nöden är utanför våran egen dörr dagligen. Sverige är ett så pass rikt land att ingen ska behöva sova på gatan, det bevisar vi varje gång vi samlar in pengar för krigsoffer, när ska vi börja vara lika generösa mot dom på våran egen bakgård? #härbergen #hemlösa #bostadslösa #utsatta #insamling #Sverige

via Instagram http://ift.tt/1M7BioU
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.