Om oss helt enkelt

Slödag.

Idag har gått i slöhetens tecken 🙂

Gjort några ärenden iofs men sen har vi bara varit, lekt med lite lego friends, kollat tv, fått besök av dotterns favorit morbror Adam 🙂

Men i morgon hägrar Parken Zoo, det blir karuseller, spring och en massa djur 🙂 dock blir det till och ta med sig fika hemifrån, e så hiskerligt dyrt allt där 😛

Mycket bra går att sägas om Parken Zoo, men allt ätbart (förutom glassen) är på tok för dyrt för en familj utan ordentlig inkomst, ska man äta och fika där går det lätt på 500kr för en vuxen och ett barn 🙁 inte bra enligt min mening, inte konstigt att det går så bra för hamburgestället hundra meter bort som säljer billigare mat, så folk äter hellre där efter besöket.

Men nog gnäll om det 🙂 nu hägrar sängen för mig och dottern 🙂

Just ja, ska äääääntligen få se Takida på lördag, är ju å-festen här i stan, och bror har lovat att bjuda mig 🙂 har bara missat dom 4 gånger dom vart här i stan, så nu håller vi tummarna att M inte blir sjuk eller nått tills dess 🙂

 

TJING TJING

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.