Om oss helt enkelt

Nä fy.

På väg till sängs när jag såg ett meddelande poppa upp på FB, skottlossning i centrala Eskilstuna, två eller tre skjutna.

Hörde tidigare på kvällen smällar, men trodde i mitt stilla sinne att det är väl någon som firar något som vanligt, för häromkring smäller det ganska ofta, men nu när man läste att det var smällar från en pistol så börjar ju minnet snurra, hur har alla andra smällar låtit, kan det ha varit skottlossning då oxå????

gäng bråk har vi ju bevittnat på våran bakgård, men som tur är så har det alltid varit när dottern är hos sin far och hon har aldrig sett det, men skottlossning i närheten känns ju så mycket värre.

Även om ingen riktar något ont mot en så kan ju ett skott gå av fel och man råkar vara i vägen, eller ännu värre mot M 🙁

När sånt här händer önskar man verkligen att man hade möjligheten att flytta, men vad gör man när möjligheten att flytta till ett säkrare ställe inte finns? hur skyddar man sitt barn mot all ondska? jag vet att man inte kan låsa in dom i en bubbla av säkerhet men man måste väl kunna skydda dom från gäng och kriminalitet?

 

Så den som har ett jobb och bostad uppåt i landet åt mig o M är det bara och höra av dig .

För även om det finns ondska i hela värden, så finns det ju ställen som är lite lungnare än här.

 

TJING TJING

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.