Jannike Ebbing

Friterad fetaost med Tomahawk-kött

 

 

UNDERBART GOTT och extremt enkelt!

 

 

Du behöver

 

 

2 paket fetaost

1-2 dl panko

2 ägg

1-2 dl mjöl

 

 

Sallad

Tomater

Rödlök

Vattenmelon

 

 

Gör så här

 

Ta fram en stekpanna och häll i rikligt med rapsolja på medelvärme, när oljan är varm så lägg försiktigt ner fetaosten som du panerat i först mjöl, sen ägg, sen panko.

Fritera tills ytan blivit gyllene på bägge sidor, lägg sedan upp på papper och låt överflödig olja rinna av. Servera direkt med en god sallad och grillat kött!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.