Jannike Ebbing

Friterade risottobollar med tryffel

DU BEHÖVER
Kall risotto
Mozzarella
Tryffelolja
2 ägg
Vetemjöl
Panko
Salt
Peppar
2 liter rapsolja
TILL SÅS 
1 burk créme fraiche
1 matsked majonnäs
Halv riven vitlök
Salt
Pepprar
Gör så här 
Gör en station med tre tallrikar med panko, mjöl och uppvispat ägg.
Forma bollar av den kalla risotton där du tillför lite extra tryffelolja och lägg en bit mozarella i mitten av bollen.
Rulla i mjöl, sen ägg och sist panko.
Fritera i olja som håller 170 grader tills bollarna har fått en gyllene färg som på bilden. Låt rinna av på papper och på med flingsalt!
NJUT

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.