Nytt jobb – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Nytt jobb

 

Hej fina ni!

 

 

 

 

Jag har haft en så mysig helg med mina föräldrar, de har verkligen hjälp oss med O och vi känner oss mer än utvilade! Väldigt lagom till att jag sätter igång min karriär som fastighetsmäklare igen , jag har haft en paus sedan jag kom tillbaka från mammaledigheten då jag inte var helt hundra på hur det skulle gå i början med liten nyfödd ( jag började jobba när han var 8 månader ) så jag har väntat in att han ska gå på förskolan ordentligt och jag testade att sköta all social media , influensers samt rekryteringar på min förra firma. Jag kan lugnt säga att jag saknade adrenalinet av att sälja, kundkontakten och drivet! När Corona slog till så satsade jag på mina andra två bolag och fick in våra sänggavlar på Rum21 och Royaldesign, mina sociala kanaler omsatte dubbelt mot förra året MEN jag jobbade på halvtid, hade så mycket tid över. Så i somras bestämde jag mig för att vara ledig i 10 veckor och för att inte stanna kvar på Erik Olsson! Jag visste inte vad jag skulle göra men jag älskar att kasta mig ut utan att veta det är då jag sätter press på mig själv!

Allt gick extremt snabbt men jag valde Fastighetsbyrån i Nacka , alltså ett helt nytt bolag, kontor, område ALLT! Jag är så satans glad över att mitt kontor ligger exakt 3 min med bil , jag har garage och världens finaste kontor, helt nyrenoverat i höghuset i Nacka Forum! LYCKA! Utsikten är magisk och mina kollegor är så jäkla härliga här. Jag slipper pendla i Stockholms galna trafik in till city, leta parkeringar och hålla på!!!

 

 

 

Jag har mäklat i snart tio år och jag har varit den mäklare som omsatt bland de högsta på de kontor jag varit på så jag sätter hög press på mig själv igen haha – ÄLSKAR att tävla och se resultat! Nacka here I come

 

 

 

 

Jag ser så ljust på hösten och är så. otroligt taggad för att mäkla 100% igen och samtidigt jobba med mina andra bolag! Min kille startar sitt nya jobb denna vecka med haha. SÅ mycket nytt för oss alltså! ÄLSKAR DET! Snacka om nytändning alltså. Kan inte med ord förklara hur skönt detta känns och att jag äntligen tog ett beslut!

 

 

Det är något speciellt att damma av alla mina kostymer och blusar i garderoben, att få ta på sig snygga kläder varje dag och jobba med människor och deras största affärer i livet, det kreativa och detta driv som det innebär att vara fastighetsmäklare – jag har saknat det!

 

 

 

 

 

 

Kavaj – veronica virta

Byxor Molly från – Gina Tricot

Blus – Zara

Jacka – Veronica Virta

Skor Nelly

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska vi äta lunch här på kontoret och jag ska förbereda ett intag för en villa jag har i morgon! SÅ kul! Äntligen dags att sälja villor igen!

 

 

TVEKA INTE att höra av er om ni ska sälja er bostad i Nacka ! 

0733 46 02 29 

Jannike.nordstrom@fastighetsbyran.se

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Grattis till nya jobbet! Får du sälja i hela Stockholm eller är du bunden till nacka? Har en lgh på söder och skulle inte tveka en sekund att anlita dig om så var möjligt.