Pirrar i kroppen – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Pirrar i kroppen

 

 

Hej bästa ni,

 

 

Ligger ute på landet hos min killes pappa och njuter i ett stort hus! Det är något visst med tystheten på landet. Här är sååå himla mycket historia med, flera gamla byggnader och en stor herrgård. Jag har sprungit runt överallt och tittat haha. In i gamla byggnader och små utrymmen och hoppas på att jag ska få se ett spöke! En stor byggnad var dessutom låst så vi ringde hit en förvaltare som öppnade till oss så jag kunde få titta hahahaha. Tyvärr inga andar någonstans vad jag kunde se 😉 Men massa historia ÄLSKAR! Huset är från 1817 som han bor i och är sååå charmigt! Vill verkligen bo så här, mitt ute bland hästar och kor!

 

 

 

 

 

 

Riktigt höstväder idag och jag älskar! I morgon ska det bli superfint väder så vi kommer åka in till Uppsala som ligger bara 5 minuter härifrån och äta lunch! Skriv om ni har något tips!

 

 


 

Jag har tagit tag i min rygg och går nu till en personlig tränare som hjälper mig enormt! Det är på Kampsportslabbet och han heter Kevin! Efter bara två gånger så har jag fått den kända endorfinkicken – ÄLSKAR! Blir så lycklig av att träna där och få igång kroppen och bli stark i min rygg och bål igen. Slarva ALDRIG med era inre magövningar efter barn säger jag bara, det blir ett helvete!

Ska dit igen på fredag och denna gång med Mathias som jag hann träffa lite snabbt! WOHO! SÅ PEPP!

 

Vill även börja boxas, så satans kul träning med!

 

 

 

Måste rekommendera dessa byxor från Gina – klick

 

 

 

 

Tröja från soft goat

Skor från Nelly – klick

 

 

 

 

 

Jag har även hunnit med att laga en favoriträtt . Biffstroganoff som vi åt igår! MUMS!

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta svara på mail och göra klart ett samarbete som kommer ut redan i morgon! WOHO! Såååå mycket roliga samarbeten jag gjort på sistonde!

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.