Jannike Ebbing

Onsdag

Hej fina ni,

 

 

 

Sitter med världens energi efter att spenderat kvällen igår med att prata med er om MAT och hur viktigt jag tycker det är att inte uppmana till bantning eller hets kring mat. Jag är så jäkla glad för mat i alla dess former och jag lagar mat varje dag med smör, grädde, pasta, sallader, asiatiskt, svenskt, vegetariskt osv. Jag anser mig själv ha ett normalt dagsintag av kalorier! Jag äter potatis, ris, pasta dels för att jag ÄLSKAR det och att min kropp klarar av att bryta ner det. Så ibland får jag skrivet till mig när jag gör mina recept att det skulle vara onyttigt. Men alltså middag för mig är just dessa ovannämnda saker. Jag äter inte sallad eller andra nyttigheter till middag. Jag tränar ( NEJ jag lägger inte upp det för jag tycker det blir en hets till att ALLA ska lägga ut när de tränar och äter rätt ) och behöver få i mig kolhydrater. Till frukost äter jag knappt något då jag inte gillar det jag är verkligen ingen frukostmänniska, luncher ute blir oftast en god sallad eller annat snabbt men jag fotar inte det jag tycker hela instagram är fullt av ett ägg med avokado och lite nötter vid sidan om och jag är trött på det. Så därför får ni mina goda kanske mer kalorier än vad som i dessa dagar anses normalt till mina middagar.  Jag är storlek L och 40 och det är också normalt, 34 är med normalt och 46 osv är också det! Vi ser alla olika ut genetiskt. Vi alla kan inte ha samma storlek som samhället anser vara normalt just nu. Var snälla mot varandra och speciellt mot dig själv.

Ät allt med måtta och gott omdöme men svält er aldrig, ha inte ångest över mat och börja älska er själva och den kropp ni lever i. Jag kan lägga ut fler bilder på en mage som hänger över jeansen om jag hjälper någon till det bättre!

Vi ska vara förebilder för våra barn Tänk så sitter du vid matbordet med dina barn och säger usch vad tjock jag är, nej jag ska inte äta mer eller jag ska inte ha kolhydrater för det är inte bra. Det är eskalerande hur lågt ner i åldern en ätstörning är på väg. Ni kan undvika kolhydrater om ni inte mår bra av det ,men säg då inte det till era barn DE PÅVERKAS.

 

 



 

 

Igår besökte jag HM showroom som är en av få showroom som erbjuder storlekar över 36 SÅ GLAD för det för detta är i princip det enda showroom jag kan få testa kläder haha, de andra erbjuder inte storlekar som är mindre…… tack för det 😉

 

 

OMG för deras kollektion, denna klänning nedan kostar 299kr men är slutsåld på nätet!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Ni kan söka på detta nummer online så kommer den fram och i butik

 

 

 

 

Jackan som är som en väst är otrolig och ligger på 1.299 kr men finns i butiker så visa denna bild.

 

 

 

 

 

 


 

 

Idag så åkte jag in till Narva Der,ma och Elisabeth Sommarström som är min hudterapeut för att göra min andra behandling av Mandelsyra och jag har nu testat produkterna i 3 veckor JAG ÄR KÄR. Min hy har aldrig varit så bra som nu!

 

 

Här nedan är en bild på en stressad och överarbetad hud utifrån, jag hade varit dålig på att ta kosttillskott och mitt Oslo skinlab!

 

 

 

 

MEN NU , med behandling som lugnar, lugnande produkter och tabletter som zinq, cvitamin, probiotika och oslo skinlab känner jag mig som ny i huden!!!!

 

 

Dessa produkter använder jag

 

 

 

 

 

 

Jag och Mathilda sitter och jobbar på Orangeriet och jag beställde in lite smårätter! ÄLSKAR!

 


 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Alltså du är så härlig ? Blir så glad av att läsa din blogg. Måste bara fråga vart är dina fina chunky sneakers från? Så snyggt med vit/gröna ?

  2. Sara

    Hemma hos oss pratar vi inte om tjock, smal, onyttigt eller nyttigt. Vi väljer istället att lägga fokus på vad kroppen mår bra av.
    Kroppen behöver mat för att orka leka, busa och lära sig nya saker. Godis och sådant behöver kroppen egentligen inte men tycker att det är gott med lite ibland. Och enligt mig det viktigaste av allt – att alla människor blir glada av att höra snälla saker! Man kan t.ex. berätta för sin kompis att hen är snäll och roliga att leka med eller liknande ?