Måndag – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Måndag

Hej fina ni,

 

 

Hoppas ni hade en grym måndag! Vi vaknade vid 08 här hemma och gjorde Oliver redo för förskolan HURRA!!!!!! haha lämnade honom och började röja i mitt kontor som snabbt blir kaos, där slänger vi in allt som ska till vårt förråd där vi inte får in något mer i hehe. Så jag har börjat sälja av allt som jag inte har användning för, sååå skönt! Men gud vet vad vi har längst in i förrådet haha kaos är bara förnamnet. Vi har ju kvar alla bebisgrejer om vi skulle ha ett syskon till Oliver och det tar sån jäkla plats.

 

 

Så vi fixade massa här hemma, nästa grej är min garderob…. omg jag har panik den är KAOS! Och det är så tråkigt att jag smäller av att fixa den. Men ett måste nu när hösten kommer om ett tag. Idag när vi mötte upp våra vänner på en fika så va de så sjukt varmt och min kashmir tröja och läderbyxor blev jäkligt fel haha!

 

Men gud vad vi behövde jobba hemma och fixa en massa när Oliver äntligen va på förskolan, lyckan alltså!

 

Jag tog även bilen och hämtade ut 5 olika bud på 4 olika ställen haha, sämsta att bo på en ö är att jag får köra runt överallt då de kommer precis överallt och långt bort dessutom! Är så taggad för sminket jag hämtade ut från Isadora ( samarbete )  då jag är deras nya ambassadör under hösten GUD va kul det ska bli att visa deras smink!

 

Jag satte mig med datorn och fixade med kläder från Luca och Lola från Jollyroom ( Samarbete ) där vi valde ut höstnyheter till Oliver, kläder, skor, jackor mm som jag ska visa er! Sen beställde jag lite höstkläder till mig själv med från Nelly som jag också ska visa er! En väldigt produktiv måndag helt enkelt med mycket samarbeten. Jag skickade iväg 10 fakturor för samarbeten jag gjort under juli och augusti. Jäklar vad jag kickat igång mina sociala kanaler och är så tacksam för det! Men jag saknar kollegor och mäklaryrket mycket med och är sugen på att starta på någon firma igen och sälja lite bostäder och så!

 

 

 

 

 

Hämtade dessutom ut kläder från ett av mina favoritmärken när det kommer till kontorskläder! SÅ STILRENA jag smäller av. Missuppfatta mig rätt nu, jag tycker de flest influenser har SÅÅÅÅÅ coola kläder med det funkar inte i mäklaryrket och de kontor eller människor jag har möten med, d krävs det en mer “vuxen” stil. Jag kan inte glida in med trasiga jeans och en crop top liksom haha Jag älskar båda stilarna men är väldigt classy när det kommer till jobbkläder! Hur tänker ni? Har ni vanliga kläder på jobb, alltså att ni får ha vad ni vill??

 

 

Märket heter Veronica Virta – klick jag har L i allt, de är ganska små i storlek så ni vet!

 

 

 

 

 

 

 

Jag hämtade Oliver en timme tidigare idag då han inte varit där på länge och jag skulle få lite tid med honom innan han däckar vid 18.30 haha. SÅ jag lagade mat till familjen, en kasslergratäng som får det att vattnas i munnen på mig! Den är så enkel och så god!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen gick jag in med Oliver i vårt sovrum, berättade en saga och han sa godnatt mamma och pussade mig och somnade på 5 min, Haha ibland går det väldigt smärtfritt alltså!!! Så jag och min kille la oss i soffan någon timme och nu har jag lagt mig i sängen med en komedi i bakgrunden och skriver här helt enkelt 🙂

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.