Jannike Ebbing

Heeeeej

Hej fina ni,

 

 

 

Gud, hade ett melt down idag. Känner mig lite överallt just nu och igår va första dagen O var på förskolan och då fick vi reda på att de har utbildning eller något torsdag och fredag hahahahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta. Han har varit där en gång på två veckor med andra ord. GALEN BLIR JAG ! MEN det är bara att kämpa på! Pengar kommer och går jag får se till att bara njuta av dagarna med honom istället för detta är inget jag kan påverka!.

Min kille kände min frustration och hur mycket jag hade att göra så han tog ledigt och åkte till sin mamma med Oliver så jag får sova själv hemma i natt, jag ska laga massa god mat och bara kolla serier och filmer och SOVA UT!

 

Idag la jag ut ett SAMARBETE MED STICKSTAY

 

Jag har en kod som gäller en vecka med 30% rabatt med koden Bisse , deras grejer är bara sååå himla fina!

 

KLICK för hemsida

 

Det är klistermärken som inte lämnar några märken och som man enkelt kan flytta runt på väggar!

 

 

 

Idag la

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.