Bisse Recept – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Bisse Recept

 

 

Hej vänner,

 

Sitter med datorn i knät och försöker få liv i hjärnan. Jäklar vad dåligt jag sovit. Oliver har hosta och är förkyld så han får inte gå på förskolan ( givetvis NOLL konstigheter ) men det är lite svårt att jobba, spela in samarbeten mm när han är hemma och enbart vill va med mig hehe. Samt två nätter i rad har han sovit inne hos oss och jag ogillar det så mycket när han sover mellan oss. Jag får noll sömn, hans fot är plötsligt i ansiktet på mig och han rör sig extremt, jag vaknar varje gång och känner mig helt förstörd efter två dagar. Varför sover jag inte gästrummet? Jo för den sängen som min kille köpte dit är en hård madrass som gör att jag inte kan gå på flera dagar efter ( Har problem med min rygg ) så i natt gick jag ut  till soffan vid 05 och kunde inte somna om 🙁 Tusan med.

 

 

Så det är ingen glad stämning på mig just nu. Vill bara sova ut.

 

Jag är ingen trevlig människa när jag inte får min sömn, jag får lära mig dricka kaffe kanske haha

 

 


 

Så veckan har varit lite si sådär att få gjort saker faktiskt men mat har jag lyckats göra en massa av! Så jag tänkte visa de senaste recepten.

 

 

Pastasallad med mycket krisp

 

 

 

Är besatt av krutonger just nu, det är så vansinnigt gott verkligen!

 

 

 

Dagarna har varit mycket med Oliver vid min sida med, min kille har försökt avlasta men det är svårt när det bara är jag som funkar just nu.

 

 

 

 

 

 

Snygg outfit från Nelly

 

 

 

 

 

 

Jag har hunnit med fyra samarbeten i alla fall här hemma, ska göra det sista idag förhoppningsvis , här ovan var för Rusta och deras nyheter! Så himla bra grejer de har nu!

 

 

 

 

 

 

Vet inte om det bara är jag men jag älskar kläderna som kommer sen i oktober/november! Kommer köra mycket på brunt på brunt och beige på beige.

 

Outfit från Nelly

 

 

 

Jag gjorde ett av mina favoritrecept Italienska köttbullar i tomatsås – Herrehgud vad gott detta är. Jag åt en förrätt för snart 8 år sedan i Miami och älskade tomatsåsen, sedan dess har jag försökt återskapa den och nu är den i princip perfekt. Om ni gillar tomatsås så är detta den mest perfekta basen.

 

 

 

 

 

 

Sen gjorde jag ett recept med som är SÅÅÅ enkelt och så EXTREMT gott, Oliver äter det och vill slicka tallriken haha så barn kommer gilla det med!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Jag ska försöka hitta energin idag, ta en lång dusch, Äta en god frukost, sminka mig och skaka bort de negativa energierna jag går och bär på just nu. Det är enbart jag so kan ändra hur min dag ska bli ! Till helgen ser jag fram emot att sova ut! Vi ska på kräftskiva hemma hos Lojsan och Buster på lördag och sova på hotell Nobis på natten , kan ju inte bli annat än magi då. Äntligen en staycation för oss, väldigt välbehövligt. Så ikväll åker vi hem till svärmor, äter god mat och sover där sen tar vi bilen in till hotellet!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.