Jannike Ebbing

God morgon

 

 

Hej fina ni,

 

 

Hoppas ni njuter av solen det är ju så magiskt väder att jag smäller av! Tack Sverige för att du visar dig från din bästa sida efter allt som hänt i världen och att alla förmodligen kommer semestra mer i Sverige 🙂 Jag har haft en så sjukt mysig hel med mina föräldrar som körde upp till mig och min syster, vi båda bor ju i Nacka kommun så bra!

 

Vi hängde på baren nere vid oss och åkte ut till Fjäderholmarna, grillade hemma hos min syster och hade det riktigt jäkla mysigt i sommarvärmen.

 

Här kommer lite olika bilder från de senaste dagarna!

 

 

Här kommer från när vi tog båten ut till Fjäderholmarna!

 

 

 

Shorts från Zara och skjorta från Gina Tricot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var så extremt skönt att njuta i hängmattorna, jag somnade i 20 minuter under tiden som Oliver sov med, bästa grejen är ju att sova utomhus med lite ljud runt en.

 

Vi tog båten hem och startade grillen och gjorde massa god mat till allihop!

 

Förrtätten kan jag leva på , lättsaltade chips, löjrom, gräslök, rödlok och creme fraiche

 

 

 

 

 

På söndagen åkte vi till min killes mamma och åt en magiskt god lunch som hon lagat! Sen var det dags för mina föräldrar att åka tillbaka till Skåne!!!

 

 

 

 

Så skönt att gå utan smink nu när man börjar få lite färg! Jag har ju fransar och färgade bryn så ni inte får en skev bild 😉

 

 

 

 

Vi kom hem efter en heldag i jacuzzin och solen så Oliver somnade snabbt igår så vi låg i varsitt rum och kollade på olika serier haha, ibland är det sååå skönt att va lite själv och bara ta det lugnt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.