Jannike Ebbing

Hej och hå

Betalt samarbete med Geberit

 

 

 

Nej men skärpning haha, hur kan jag inte ha tiden att uppdatera? Jag tror helt ärligt att instagram blivit så bra med texter, storys, IGTV mm att denna plattform glöms vort lite och helt ärligt så är det så mycket mindre snack här, det kommenteras inte lika mycket som på instagram och det känns då som om ingen är här nästan 🙂 Men nu har jag såååå mycket att visa er och jag tycker vi börjar med att vi blivit med ny toalett, en Aquaclean Mera Comfort och den är helt sinnessjuk! Jag har aldrig i mitt liv kunnat tro att jag skulle älska en toalett så här!

Vi hade en vanlig toalett, den spolades med och that is it. Denna toalett mina vänner har ALLT och lite till. Den är helt gudomlig och jag ska försöka förklara nu varför jag är besatt av den och med handen på hjärtat så är detta en investering vi kommer göra i vår nästa bostad med – utan att blinka!

Ni kommer till mer ingående info om produkten från Geberit här – KLICK

 

Hantverkarna var här i ca 4 timmar och installerade och tog bort den gamla toaletten som hade rören ner i golvet så det var ganska enkelt för dom at installera och de hade en genomgång av alla magiska grejer toaletten kan göra!

 

 

 

 

Här kommer en lista på allt och då menar jag verkligen en lista – WOW

 

– WhirlSpray-duschteknik
– TurboFlush-spolningsteknik
– Kantlöst wc-porslin
– Separat ladydusch
– Varmluftstork
– Fjärrstyrningsapp
– Reglerbar duscharmsposition
– Reglerbar temperatur på duschstrålen
– Oscillerande duschstråle
– Luktutsugningsenhet
– Fjärrkontroll
– Avkalkningsfunktion
– Energisparläge
– Närhetssensor
– QuickRelease-funktion för sits och lock
– WC-sitsuppvärmning
– Beröringsfri automatisk mekanism för WC-locket
– Orienteringsljus

 

 

 

 

En helt magisk grej är såklart att den kan styras via en app i telefonen eller via fjärrkontrollen som man enkelt fäster på väggen

 

 

 

På nätterna när man går på toaletten så är sitsen uppvärmd , HUR LYXIGT? och det är snyggt ljus under och uppe på toaletten så du slipper sätta igång jobbigt ljus, dessutom tar du ALDRIG i locket då det har en sensor under toaletten så den öppnas automatiskt. Nej men förstår ni nu att jag är kär????

 

 

 

Vi valde en svart bakgrund men man kan välja olika färger här med eller att den byggs in i kaklet om man ska renovera om sitt badrum

 

 

 

Livets toalett och jag kan med hela mitt hjärta säga att ni MÅSTE köpa den, jag kommer aldrig leva utan att ha denna toalett i mitt hem igen, det är en sak som är väldigt klart!!!!!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.