Jannike Ebbing

Långledigt

 

 

Hej babes,

 

Hur många lördagar blev det egentligen ? Haha, så underbart att ha så långt ledigt , vi har verkligen utnyttjat det och hängt med våra vänner, min syster och familj och lagat massa god mat! Vädret har ju gått från 20 grader och sol till 8 grader och regn med haha. Nu verkar det dock vända till denna vecka som kommer och det ska bli magiskt väder YAY!

 

Jag kände mig så jäkla kreativ så jag satte ihop en potatissallad som är HELT sinnessjuk. Fått så många som testat den och skrivit meddelanden om hur god den är, hurra! Den passar perfekt till grillat!!! En lite annorlunda twist på den klassiska potatissalladen!

 

 

 

 

 

 

Så god att man smäller av, vattnas i munnen bara jag tänker på den!

 


 

 

Precis där vi bor ha de dessutom öppnat Don Bar som ligger i perfekt soligt läge och med världens utsikt! ÄLSKAR! Så där hängde vi med en av dagarna med lite vänner och sen gick vi hem till oss och hängde till 23! Så perfekt dag, vi var på Nyckelviken på dagen och njöt av värmen innan vi åkte till Restaurang J och satte oss där i solen, hela detta området, Nacka har så extremt många bra restauranger vid vattnet, helt galet! Är SÅ glad över att vi valde att flytta hit.

 

 

 

 

 

 

Jag fick in ett väldigt trevligt samarbete nu med och här är planen på hur det ska presenteras, hur fint? Jag gjorde detta i somras och det blev ju så bra!

 

 

 

 

Vi kom hem till en nystädad lägenhet och gud vad jag njuter av det, allt är så fräscht!!!!!

 

 

 

I nacka strand ligger en butik som heter Tasting Italy och vi har matkassar från dom, och det är SÅÅÅÅ goda saker i hela butiken och i kassarna, denna canelloni gjorde vi en av kvällarna och gissa om den var god, WOW!

 

 

 

 

 

 

 

Jag har aldrig lagat canalloni tidigare och kommer definitivt göra det igen, nästa gång tänkte jag spenat och ricotta! MUMS!

 

 

 

 

När vi är lediga med O så kör vi varannan morgon och jag fick en magisk sovmorgon till 10.30 en dag, sååå skönt! Han har börjar sova så bra igen! Egen säng och kommer över vid 06.30 och sover vidare till 08.30!

 

 

Livets grej, de svenska tomaterna från Viken är här, jag ÄLSKAR dessa tomater och går och äter de med lite flingsalt om dagarna haha.

 

 

 


 

Min syster visade oss ett ställe ca 10 min från oss och det var fantastiskt, både för vuxna och barn! Det ligger en superfin sjö där med brygga och lekplats, flera grillplatser, massa hästar och höns som barnen kan titta på!

 

Restaurangen ligger precis vid en liten båthamn och har massa god dryck och mat! Ligger i magiskt solläge med!

 

 

Bästa tipset till er som vill ha en liten utflykt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter det åkte vi till Kandyz i Nacka och köpte massa lördagsgodis med barnen och åkte hem till min syster där jag gjorde pizzor med potatis och en asiatisk rätt ! Vi hade sååååå mysigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passade på att låta Oliver bada då vi inte har badkar hemma 🙂

 

 

 

 

Olivers nap har vi börjat ha i max 40 min per dag och denna dag fick han enbart 20 min i bilen så han däckade hemma kl 19, SÅ skönt för mig och F att få kvällarna helt för oss själva, vi kollade på filmen Yesterday som är så sjukt bra!

 

 


 

Nu har O varit hemma sedan i tisdags, då han har lite snor så får han inte va på förskolan hehe, får se om vi låter honom gå i morgon då det blir snor när han är utomhus, reglerna är ju så sjukt hårda nu under Corona och då måste han vara hemma i 2 dagar och då får vi inget gjort med våra jobb. Såååå svårt det här!!!!!

 

Idag har vi verkligen bara chillat, jag har fått igång två maskiner tvätt, fixat med jobbgrejer, Oliver har inte sovit något idag sjukt nog så han lär nog somna vid 18.30 🙂 När slutar barn sova på dagarna?

 

 

Jag lagade korvstroganoff till lunch idag till oss och den är så otroligt god, jag lovar! Ni måste testa om ni gillar stroganoff!!

 

 

 

 

 

 

 

Ett tips om ni inte gillar korv eller är vego så är denna korven exakt lika bra!!!!

 

 

 

 

 

Jag ber aldrig min kille ta bilder på mig så det blir lite snålt med det haha.

 

 

Hoppas ni med haft en mysig helg och långledigt!

 

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hem

    Wow, den där cannellonin såg verkligen supersmarrig ut! Jag har aldrig gjort det heller, men ska definitivt testa receptet du använde nu under veckan. Såg jättegott ut! 🙂