Jannike Ebbing

Oliver – bissechallange

 

Hej bästa ni

 

 

Alltså vilken jäkla respons på videon med Oliver Hahaha! SÅÅÅÅ kul att se vad han skulle göra och snacka om att jag blev chockad när jag kollade videon efter! Trodde ALDRIG att det godismonstret skulle klara det!

Jag såg på Kylie Jenners Instagram hur hon gjorde och man gör så här!

 

Ställ kameran så du smygfilmar barnet

 

Ställ en skål med godis, bär , choklad eller vad ditt barn tycker om och säg att de inte får ta av godiset förens du är tillbaka , jag sa som Kylie att jag skulle gå på toaletten och strax va tillbaka och han fick inte ta! Så går man iväg och väntar i ca 1-2 min och kom sen tillbaka! Fråga om barnet tagit och se vad de säger och sen får du kolla kameran Hahahaha!

 

Oliver är ju 2 år i juli så jag hade noll tanke på att han skulle kunna låta bli när det var en hel skål framme haha! Men han väntade verkligen på mig!!!!! Såååå kul att se!

Om ni har öppet konto på Instagram så tagga gärna mig så jag får se det är så magiskt att få kolla!!!!

 

 

KRAM på er

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.