God morgon – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon

 

 

Hej vänner

 

 

Sovit så gott i natt, Oliver sov i sitt rum och kom in när det var ljust, tittade inte på klockan men F bar upp honom så sov vi vidare, tror de gick upp vid 8.30 och jag sov vidare och vaknade av att de lagat pannkakor vid 09, mysigt. Oliver är dock inne i en sjuk trots mot mig. Han slår och biter mig sjukt ofta, försökt med allt men jag gissar på att när jag är hemma så sitter jag och jobbar så när jag väl ger honom uppmärksamhet så blir han helt galen. Extremt jobbigt oavsett. Har testat nu att ta in honom på hans rum så han får komma när han är snäll igen.

 

 

Vad kul att så många skrev om blöjfri och att det verkligen går, vissa vänner jag pratat med som har barn har sagt att vi aldrig kommer lyckas haha, Nu har jag även fått tips från flera om en bok

 

 

 

 

Ni hittar den här – klick

 

 

 

Jag fick även tipset om att ha en kalender där man sätter klistermärken så fort barnet kissat eller bajsat på pottan så jag köpte den med 🙂 Hehe lika bra

 

Klick

 

 


 

Nu ska jag snart in i duschen och ta på mig träningskläder, jag måste iväg idag och röra på mig på ett löpband, jag har så mycket spänningar i kroppen och behöver även stretcha ut ordentligt. Ska bli så skönt! Sen ska jag ordna med en jäkla massa småsaker som är så tråkiga. Laga en skärm, nytt simkort, köpa smink som tagit slut, lite sånt tråkigt.

 

 

Ha en grym dag

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janet

    Jag tycker inte att du ska stoppa in Oliver på sitt rum och låta honom sitta där tills “han blir snäll igen”. Det är, tvärtemot vad du förefaller tro, ett riktigt dåligt bemötande av ett så litet barn. Gör inte så mot honom.

  2. Ella

    Läs blöjfria bebis istället! Bajs och kiss är ingen prestation utan något helt naturligt som alla gör, förr eller senare. Försök ha en neutral inställning utan att lägga prestation i det.

  3. Malin

    Ett tips när ni skall ”bestraffa” honom så ha en stol eller hörna så det alltid är samma plats och låt honom sitta så många minuter som han är i år ex då. 2 min. Och sedan när tiden är ute så får man be om ursäkt. Mina tjejer har varit tidigt med blöjfritt på dagen, runt 2 år men dock haft blöja lite länge på natten. Lycka till!!