Måndag och mycket på gång – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Måndag och mycket på gång

 

 

 

Hej!!!!

 

 

 

Oj, denna måndag kanske går till historien över hur mycket jag tagit tag i. Allt från saker som blivit så satans illa och saker som jag börjar se ett ljus i. Usch. HATAR att hålla på så här mycket med tråkiga saker men nu är det gjort och jag börjar se ljuset. Ska. berätta mer sen när det är klart. Det var riktigt nice väder att va arg faktiskt, regn och åska. Perfekt!! De har ändrat reglerna med på förskolan att ha barnen minsta lilla rinnande näsa (även när det är klart snor när de varit ute ) så måste de skickas hem. Vilket barns näsa rinner inte när man varit ute i 8 grader och sen in i 20 grader ? hehe jo tack. Så nu blir det tungt igen med jobb och att va hemma till torsdag. Är ni fler där ute som kämpar? Så här har det varit nu ett par månader och jäklar vilken skillnad det blir ekonomiskt för oss. Vabbandet tar mycket från en verkligen, usch. Ska försöka se det ljusa i allt med och försöka vara positivt men vissa dagar blir det tungt.

 

 

Helgen har vi bara myst och varit hemma med O, bästa på helgen har varit att göra hans rum och hur bra han sover där, verkligen 10/10 och för er som frågar så passade det super i denna ålder men alla barn är såklart olika!

 

 

 

 

 

Jag har haft noll inspo till mat, blir alltid så när jag känner mig nere, mycket är för att så mycket pengar försvann från mitt företagskort och all huvudvärk med det med. Blivit mycket sushi istället 🙂

 

 

 

 

Fick en bild från svärmor som visa bild på F när han va liten såååå lika det är helt sjukt.

 

 

 

 

 

Ikväll ska vi i alla fall grilla entrecote och äta färskpotatis med gräddfil och gräslök. Kan leva på potatis med den såsen verkligen. Så gott. Ska sitta med det sista i deklarationen med och göra det sista!

 

 

 

 

 

 

 

 

KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Samma här med förskolan och minsta snor! Vår yngsta är 2år och näsan rinner ju konstant. Brukar kunna hantera vab bra men nu bröt jag nästan ihop över de… alltså, så trött på att vabba ett friskt barn!
  Kämpa på, hoppas de blir soliga dagar så man kan vara ute mkt iaf 🙂

  1. bisse7
   bisse7

   Ja exakt samma här, blir helt utmattade av detta att inte kunna få hjälp och man ser jobbgrejer som hänger över en som man inte kan fixa ordentligt just nu. Ja nu får vi hoppas på mer sol och att man kan va ute igen som förra veckan! KÄMPA du är inte ensam