Jannike Ebbing

Mysigaste helgen

 

 

Hej fina ni,

 

 

Helgen började med rätt omtumlande nyheter men på ett sätt positivt haha så mycket av helgen har gått åt att prata och planera. Under dessa Coronatider har jag och min kille verkligen kommit varandra ännu närme, jag älskar verkligen att umgås med honom. VI är som två tonåringar alltså haha. Kollar filmer sent om nätterna, äter massa god mat mitt i natten, spelar dataspel och playstation. Så satans mysigt på något sätt. En tid vi aldrig kommer glömma.

 

 

Som alla andra njöt vi också av vädret och va ute så mycket vi kunde! Min kille hittade ett ställe bara 10 min från oss, Nyckelvikens herrgård, WOW alltså jag är helt tagen över vilket ställe det är.

 

Det finns flera parkeringsplatser och vill man inte gå så långt så finns det en precis vid herrgården!  Sen går man en liten bit ner och möts av flera hus och två stora grillar som personalen tänder så man kan grilla korv där. Där finns flera djur som barnen kan titta på, kaniner, kor, hästar, får och höns! Oliver var i sjunde himlen haha.

 

I den stora herrgården finns det dessutom ett cafe med massa goda kakor och mat där med!

 

 

 

Så himla cool jacka från Babyshop och mössa från Livly, fanns en toffs på den som han dock har slitit av 🙂

 

Solbrillor från babyshop med .) men de köpte vi för snart 1 år sedan dock!

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skönt att slippa fixa allt själv med grillningen, har var det bara att lägga på vad man skulle grilla 🙂 Sen fanns det flera bord och stolar eller flera grönytor att sitta på med filt!

 

 

 

 

 

Där i det stora huset var caféet med utsikt ner mot vattnet!

 

 

 

 

Hur kunde han han få så blå ögon är typ en gåta haha, både jag och Frans har bruna! Var så säker på att han skulle få bruna! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunde ju inte låta bli att beställa rabarberpaj och en hallonsoda !

 

 

 

 

Så vackert där inne med!

 

 

 

Fortfarande ovant med långt hår men ÄLSKAR!

 

 

 

 

 

 


 

 

Just nu sitter jag och jobbar lite med allt och fixar med småsaker. Gjorde precis en omelett med getost, såååå gott. Ikväll ska jag hem till Lojsan med Mickis, laga mat och bara hänga lite ska bli supermysigt verkligen. De fick bestämma vad jag ska laga haha så det blir pitachips med fetaost till förrätt och sen min gnocchi med tryffel 🙂

 

 

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.