Jannike Ebbing

Love my hair

 

 

Hej babes,

 

 

Kämpar för fullt här hemma med Oliver och jobb, gud alltså jag är SÅÅÅ trött på att en rinnande näsa gör att han inte kan gå på förskolan vilket barn har inte rinnande näsa alltid liksom ? Detta drabbar oss så extremt ekonomiskt. Jag HATAR detta jävla virus och jag hatar att så många människor mister livet, så många är ensamma och jag saknar att umgås med familj och vänner 🙁 Men snart är det över, snart ses vi alla igen och världen gå sakta men säkert igång igen, med en mer medvetenhet mot vad vi gjort i så många år och framförallt KIna som nu har ögonen på sig gällande sina marknader med djur.

 


 

Vi har lekt en hel del nu på morgonen, O är inne i någon sorts trots typ och slåss mycket och skriker och är sååå bestämd, hoppas detta slutar snart hehe. Jag lagade precis Quorns frasiga burgare och de va verkligen sjukt goda, kan varmt rekommendera dom! Vi kör ju vego så mycket vi kan här hemma och detta var otroligt gott verkligen.

 

 

 

MUMS

 

 

 

 

Även Oliver godkände dom 🙂

 

Lovade att visa fler bilder på håret, jag gör ju Hairtalk och kände för att skippa min mellanlängd jag har nu och sätta i lite längre tills mitt egna växt ut, såååå skönt med denna förändring. Älskar färgen och längden! Jag gjorde det hos Jenny på Styleport. WOW för den salongen blev helt kär!

 

 

 

 

 

 

Så himla kul med före och efterbilder !

 

 

 

 

 

Fick så många frågor om min tröja och den är från Soft Goat, tyvärr är den slutsåld 🙁

 

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta jobba och betala räkningar, blä!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Känns rätt naivt och arrogant att tro att rådande situation ”snart kommer gå över” i kombination med att du samtidigt väljer att gå till frisören,hur tänker du där?

    1. Julia

      Herrejisses jag går också till frisören !! , och det är bara jag som är där , verkar farligare att handla mat

    2. bisse7

      Orkar inte ens förklara, vad vet du om vi var ensamma på salongen? Har vi en lockdown i Sverige jag inte känner till?

      1. Carolina

        Att kunna undvika en lockdown kräver förutsättningen att använda sunt förnuft,vilket många uppenbarligen saknar med tanke på den smittspridning som förekommer i samhället. Att du ”inte orkar förklara” hur du tänker kring dina val känns rätt pubertalt.