Jannike Ebbing

Frisören

 

Hej babes,

 

Så jäkla härliga kommentarer kring maten det blev och träning. Ni är fasen kloka!!!! Älskar att äta och ÄLSKAR mat och vill verkligen förmedla en positiv bild kring det och att här inne finns noll hets kring träning eller att enbart göra nyttiga recept och maträtter! En skön blandning i så fall. Tycker själv att det blivit så mycket nyttigt och träning i varje flöde att till och med jag blir stressad!

 

Sitter just nu hos frisören och fixar mig inför våren, snälla såååå underbart verkligen! Har längtat så mycket! Lovar att visa hur det blir sen 🙂

 

 

kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. bisse7

      Heter Nordström numera! Ebbing va namnet jag tog när jag gifte mig, så nu har jag mitt gamla efternamn igen 🙂