Jannike Ebbing

Långt eller kort?

 

 

Hej fina ni,

Hoppas er helg var bra!! Vi har hunnit med en massa mys, otaliga filmer och massa matlagning i vanligt ordning hehe, Åt lunch i solen i lördags som slutade med att jag kom hem vid 01 haha, älskar luncher som aldrig tar slut!!!

 

 

Dessa chips blev ju en succé hos så många, älskar!!!! Det är libabröd som man skär upp och in i ugnen på 160 grader tills de är gyllenbruna och en fetaostsås till! WOW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solglasögonen är från en marknad i Thailand tyvärr för er som frågar 🙁

 

 

 

Gjorde tryffelgnocchi på lördagen, bästa maten som går på 10 min!

 

 

 

Blev kär i dessa smycken!

 

 

Hängt runt i denna tröja från Beach house

 

 

Fått craving på att göra dessa majskolvar, med parmesan och koriander uppe på. HEJ

 

 

 

Idag startade jag dagen med att vara med i Holy Crap podcast, så jäkla kul att få prata om de mediala sakerna och allt som har med det övernaturliga att göra!! Längtar tills det kommer ut!

 

Hade på mig min skinnjacka idag för första gången i år, ÄLSKAR värmen som kom idag! Veckan ser ut som alla de andra  veckorna haha, jobba hemifrån och försöka vara produktiv med allt. Oliver går på förskolan denna vecka då hans öroninflammation är bra igen vilket innebär att vi äntligen kan jobba normalt – puh!

 

Jag sitter just nu och håller på att bestämma mig om jag ska ha långt eller kort hår!!! SÅ trött på denna medellängd jag har just nu alltså, sååå jobbig. Att spara ut mitt egna tar ju sån tid. Jag borde börja med något hårpiller kanske???

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabi

    Testa Hårkontroll, jag kör boost just nu och deras inpackning efter att ha testat priorin. Men detta hjälper, inne på första veckan nu. Vitaminer som järnboost, järn, zelen, kisel och biotin är jättebra komplement. När jag blekte sönder mitt hår hade jag allt detta och det växte som ogräs på bara några månader.