Jannike Ebbing

Gooood morgon

 

Hej bästa ni,

 

 

Guuuud vad jag känner mig fräsch, duschade länge, massa inpackning i håret och skrubbade och tog brun utan sol, sååå skön känsla. Sminkade mig och fixade håret med! Skulle egentligen på lunch i stan men det är avbokat , kanske lika bra då det tar emot att åka in just nu. Ska enbart till matbutiken och handla och jobba hemifrån i vanlig ordning 🙂 Suttit sen 07 och svarat på mail och lagt upp en del samarbeten, sååå kul saker på väg in. Mycket med hälsa, mat och smink! Även med mäklarfirman blir det massa skoj på g. Fantastiska nyheter från Finansinspektionen om att ta bort kravet på amorteringen just nu fram till 2021. Det kommer få fart på försäljningarna och bostadsmarknaden!

 

 

 

 

 

 


 

Så jäkla magiskt att ni gillar mina recept så mycket, har lagt en kategori här med RECEPT så ni kan se allt! Idag blir det pitabröd som man gör i ugnen med dippsås till. Sen en urgod pastarätt som jag ska göra med serranochips!

 

 

 

 

 

Ja, ni ser ju så mycket gott jag sparat ner och ska laga nu. Pastarätterna ska jag knåpa ihop och fixa i helgen, snälla. Hur gott ser det ut?

 

 

 

 

 

 

På denna är det brödsmulor på, huuuuuur gott???????

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.