Long day – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Long day

 

Hej fina ni,

 

 

 

Jäklar vad mycket jobb jag fått gjort idag,  så skönt. Oliver blev hemma idag igen från förskolan, misstänker öroninflammation igen , nu kollar han på Trassel ed min kille i vardagsrummet och jag sitter inne i kontoret, jag har hunnit blogga, jobba med kontorsgrejer, instagram, gjort en matvideo till IGTV när jag ändå skulle göra lunch och fotat två samarbeten – puh. Sååååå tungt när O är hemma faktiskt. Han märker att jag är upptagen och står och bankar utanför dörren och blir sjukt galen så fort jag kommer ut från rummet. Hade en paus på 1 h när han sov hehe och då gjorde jag matvideon 😉 Eloge till alla föräldrar som har sina barn hemma just nu!

 

 

 

Jag såg Jenny Wallden laga en Halloumi Tikka Masala på TV4 så jag skrev ner och gjorde hennes recept….. wow vad gott och jag rekommenderar er verkligen att göra det, superenkelt och sååååå gott!  Klick för hennes recept

 

 

 

 

 

Jag gjorde en raita till och den köpte jag på Coop och det var en färdig mix av kryddor som man ska ha i yoghurt samt addera gurka och mynta, blev suuuuuuper god! Deras nan-bröd på Coop var med toppen verkligen, på med lite vatten och in i ugnen på 200 grader i 4 min så smakade det nästan som från restuarang!

 

 

Ni kan som sagt se alla steg i min IGTV som jag la ut ( alltså video på instagram som är längre än en story 🙂 ) Jag håller på att utveckla så man enklare kan hitta till alla recept jag gör via videos på instagram istället för att alla ska vara samlade i min profil som nu, jag börjar gå mot över 20 recept där liksom 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Dukade fint till samarbetet som kommer ut i dagarna 🙂

 

 

Snart får ni reda på vart allt är från på bilden 🙂

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Jag fick hem ett magiskt bud från Zara, dessa shorts och tröja……. åååååååååh vad jag längtar till 20 grader och få ha på mig detta! Med ett par snygga vita sneakers och brunbrända ben.

 

 

Jag försökte leta upp dom till er på hemsidan en kan fasen inte hitta dom igen….. kanske finns i butik om ni vågar er ut 🙂 Jag har L i shortsen och L i tröjan med som också är från Zara!

 

 

 

 

 

 

 

ÄLSKAR detaljerna på sidorna och att de går riktigt högt i midjan 

 

 

 

Ignorera det otvättade håret och tänk er fresh solblekt hår istället haha

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Måste bara tipsa om att ni har BÄSTA vårdcentralen på Kvarnholmen! Så nytt och fräsch och alltid tid samma dag. De har en jättebra funktion där man får fylla i formulär med alla symptom och chatta med sköterska innan man kommer in (om man vill) vilket gör att läkarbesöken blir så himla smidiga (de har redan all info och man själv slipper vara otolkbart man ska glömma berätta något viktigt). Trevligaste läkarna och sköterskorna som jobbar där också!