Skärpning! – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Skärpning!

Hej babes,

 

 

 

Näääää Jannike, skärpning nu. Jag måste komma tillbaka till min rutin att uppdatera här för ska jag vara ärlig så älskar jag att blogga, skriva av mig och kunna berätta mer än vad jag kan göra på instagram post och storys!!!! Men jag driver tre olika bolag och är mamma, flickvän och vän hehe så jag försöker hitta mer timmar på dygnet än vad det faktiskt finns haha.

 

 

Minns ni att jag sa att jag skulle ha tre månader av kaos även 2020? Jag spådde ju mig själv att jag skulle ha tufft och mycket. Detta har ju hundra procent stämt. Kul att spå om mig själv 😉 Nu börjar det ordna upp sig och jag börjar få ordning på det mesta. Jag har unnat mig mycket middagar. och mys med vänner på sistone och jag älskar att gå på sociala grejer just nu. Men helgerna har jag hundra procent till min lilla familj. Vill inte missa en sekund med dom. I helgen mös vi hemma med lite promenad och lek utomhus. Vi fick hjälp fredagen till lördagen av våra vänner som passade Oliver medans vi var iväg – han älskade och tacksamheten till att ha vänner som hjälper en så där är obeskrivlig.

 

 

 

På söndagen orkade vi inte laga mat så vi tog hjälp av Foodora som levererade massa god mat

 

 

Det känns som om hela mitt flöde är fyllt av mat just nu haha, samarbeten och egen matlagning, jag måste säga att jag är sjukt sugen på att göra en kokbok med mina recept. Men jag säger stopp till fler projekt just nu haha. Omöjligt 🙂

 

Jag och F möttes upp i fredags och åt pizza och hängde med Oliver som hade haft feber dagen innan men var helt feberfri när han vaknade men de måste vara borta från förskolan en helt feberfri dag så vi hade mysig utflykt 🙂 Oliver sov hela tiden vi åt och vaknade lagom tills vi skulle gå

 

 

 

 

Nyvaken älskling

 

 

 

På morgonen träffade jag Janni, Mickis, Sanne och Alex på frukost på Bank Hotel . Kan varmt rekommendera den!

 

 

 

 

Vi satt i flera timmar och pratade, så härligt

 

 

 

Denna vecka har jag haft fullt upp på kontoret på Erik Olsson, vi har även köpt mängder med grejer inför resan nästa vecka. OMG det är exakt 1 vecka kvar tills vi åker kan knappt fatta det! Blir massa jobb där men även mys med mina älsklingar. LÄNGTAR !!!!

 

 

Jag ska skriva ett helt inlägg om vad vi packar med och tips till er som ska ut och resa

 

 

Onsdag – Fixa mina fransar, Möte kl 10 , jobba på kontoret och få ordning på en hel del fakturor mm.

 

Torsdag – Ansiktbehandling på lunchen, möte efter på Diplomat. På kvällen har jag middag på Kasai med ett samarbete och bjudit in 10 nära influensers som jag ska berätta om varumärket!

 

Fredag – Skicka in utkast på ett samarbete med Knorr och deras nya vegetariska smaker, wow säger jag bara för de är sjukt goda. Mina föräldrar kommer upp hela helgen och hjälper oss med Oliver så vi kan packa och fixa det sista. Kanske en tur till IKEA eller annat mysigt ( haha jaaaaa IKEA är mysigt enligt mig )

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Disa

    Vilka tre bolag är det du driver vore kul att få veta? Vad hände med hotellverksamheten? Är det den du driver men vad heter bolaget? Dina sociala medier vet vi. Berätta gärna 😉