Då åker jag – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Då åker jag

 

 

Happy Valentines

 

 

Mysig morgon med mina älsklingar, bästa alla hjärtans dag till er 🙂  Nu är jag snart. klar med jobbet och ska iväg på Lunch med min älskling. Sjöpaviljongen i Alvik SÅ mysigt. Är ju perfekt väder att sitta vid vattnet. Flyget går sen mot KÖPENHAMN och lite jobb med i morgon ska det firas till hundra MIN BÄSTIS Camilla fyller ju år idag HURRA. Så de blir att fira henne till max. Lovar att uppdatera massor på storys.

 

 

 

HUR härlig bränna fick jag igår hos Bronza, snälla är väl hon bäst i stan 🙂

 

Glömt visa mitt hår med som jag färgat beige nu, lite varmare ton mot hur jag brukar ha de !

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Jag driver en blogg, där jag skriver om min son, som hade både hjärtfel och autism. Skriver om allt som har med detta att göra och även om vår vardag 😊 gillar du att läsa om sånt, så är detta bloggen för dig!

    Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️