Jannike Ebbing

Min vecka

 

 

Hej babes,

 

Veckorna börjar fylla spå med en hel del jobb och roliga saker, Fram tills det att vi åker har jag en massa att göra och att resa med barn på en jobbresa till Thailand, haha ja det kommer bli magiskt. Jag håller på att planera vad vi ska ha med oss osv, så mycket att tänka på när man reser med liten. Jag är SÅ glad över att Oliver slutat med ersättning/välling nu, hade varit så bökigt att fixa varje dag i ett annat land, koka vatten eller köpa vatten och på flyg mm. Om ni vill ha tips på hur vi gjorde för att han skulle sluta? Han slutade gilla det helt enkelt, var noll intresserad av flaska och somnade utan det. Vi läser böcker i vår säng innan han ska sova och sen släcker vi lampan och jag eller min kille ligger bredvid och fortsätter berätta påhittade sagor. Han älskar att ligga och lyssna. Brukar handla om att vi åker till bondgårdar och träffar massa djur eller om dagen vi upplevt. Efter det sjunger jag ngn liten sång sen ligger han med sin gosefilt, napp och somanr allt mellan 5-30 min. Sjukt härlig rutin. Jag brukar ligga och lyssna på ljudböcker då! När han sen somnat bär vi över honom till hans säng oftast vaknar han en gång bara vid 02-05 och då måste vi bära över för han vägrar ligga kvar!

 

Nu när han varit sjuk har vår säng enbart funkat och jag HATAR det, 80 % av det i alla fall. 20 % är mysigt men jag blir så störd så det är ett skämt.

 

 

 

 

Tisdag – jobbar från ett café idag då jag ska iväg och fixa mina ögonbryn vid 14, jag ska fylla på de lite efter min tatuering för ett år sedan. Älskar när de får lite mer färg. Sen jobba vidare. Åka till Ica och storhandla. Laga någon god maträtt som jag ska filma och lägga upp på min story, vet att många saknat det 🙂

 

Onsdag – Kontoret hela dagen, möte där sen snabbt inom Nellys showroom. Fixa mina fransar, ska träffa en tjejkompis och sen Laga ngn härlig maträtt på kvällen

 

Torsdag – Filma och fota för Lexington här hemma, så KUL samarbete jag smäller av. Ska fota mitt samarbete med Stronger med så jag har Sigetty med mig den dagen som hjälper mig med båda! Efter det har jag möten och jobb med mäkleriet till sent på kvällen!

 

Fredag- Alla hjärtans dag love bugs och jag ska resa till Köpenhamn senare på eftermiddagen lite jobb och även hinna ses med lite vänner på kvällen och ut och käka! Vi ska till Punk Royale SÅ KUL. Bor där hela helgen! Innan jag flyger ska jag och min kille äta en mysig lunch!

 

Lördag&Söndag – Köpenhamn!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.